100,00 €
ou mais

Gaudeix d’un magnífic taller de planter i varietats locals. / Disfruta de un magnífico taller de plantel y variedades locales.

Podràs participar en un taller a Can Poc Oli (Manresa). En aquesta formació aprendràs de la mà dels nostres experts com extreure llavors i preparar planter, també tots els detalls de les varietats locals que tenim al nostre banc de llavors. A més, també et farem l’obsequi de 2 sobres de llavors de varietats locals i tindràs tot el nostre agraïment i un reconeixement a les nostres xarxes socials i web corporatiu. I recorda que ser solidari desgrava!

*Taller per a un màxim de 5 persones per recompensa.

....

Podrás participar en un taller en Can Poc Oli (Manresa). En esta formación aprenderás de la mano de nuestros expertos cómo extraer semillas y preparar plantel, también todos los detalles de las variedades locales que tenemos en nuestro banco de semillas. Además, también te haremos el obsequio de 2 sobres de semillas de variedades locales y tendrás todo nuestro agradecimiento y reconocimiento en nuestras redes sociales y web corporativa. ¡Y recuerda que ser solidario desgrava!

*Taller para un máximo de 5 personas por recompensa.

Compartilhe nas suas redes sociais

As contribuições estão fechadas neste momento

¡¡ A campanha já terminou !!
Aviso
Esta plataforma de crowdfunding não garante que os projetos sejam completados e financiados. É responsabilidade do promotor do projeto entregar todas as recompensas ou detalhes simbólicos comprometidos com os contribuintes.
Você precisa de ajuda técnica?
  • soporte@crowdants.com
  • 659 57 09 53 (whatsapp)
  • (S-S 9:00 a 14:00)